Fredag 29/1-10 Smärtskala:1

Hej hopp alla glada :)

Har precis kommit hem från en helt underbar ansiktsbehandling hos Karin på Hudverkstan (www.hudverkstan.info). Är så otroligt skönt att komma dit och bli ompysslad.

Nu är det snart dags för lite shopping med syrran, måste hitta en passande present till min sötnos som fyller år den 6:e februari, men har ingen aning om vad jag ska hitta på. Och inte säger han vad han vill ha heller. Något förslag?

Blev ingen träning imorse, har sådan otrolig träningsverk att jag inte ens kan sätta mig på toaletten utan att hålla i mig. De ni, då har man tränat hårt ;).

Nej, nu ska jag försöka få i mig något att äta och sen är det stan som gäller!

Trevlig helg alla :)


Kram/E

Torsdag 28/1-10 smärtskala:3

Heeej!

Vilken skum dag det varit idag!, Först och främst var det träning på morgonen med MRL passet-sjukt jobbigt!
Sen drog jag och Lisen iväg på stan och försökte göra vårt bästa för att INTE handla något. Det hela gick ju sisådär men är sjukt stolt över att vi passerade ut från Hemtex utan en enda grej, trotts att vi båda stod med armarna halvfulla med saker och tom ställde oss i kön. Starkt jobbat!
Har även haft en gubbe från Tb här idag som fixat så jag ska få nya tapeter i lägenheten.
Sen blev jag bara sååå trött, så jag gick och la mig, och somnade i 4 timmar. Vaknade vid 17.
Nu har jag ätit och kollat på Robinson.


Jag är så otroligt hungrig hela tiden, är helt galet! Skulle kunna äta hur mycket som hälst.
Ska snart ta och gå och lägga mig. Träning 06.30 imorgon och sen ska jag iväg på en väl förtjänt ansiktsbehandling  :)


God natt alla!


Puss/E

Onsdag 27/1-10 Smärtskala: 5

Heej!

Idag har det varit en tuff dag minnsan. Först upp och träna vi halv sju. Dock så blev det sju för mig då jag lyckades försova mig lite.. Vaknade av ett sms fån Carro där det stod att hon kanske skulle bli någon minut sen, och tur var ju det, haha. Sen har det varit jobb hela dagen och nu håller jag på och städar hela lägenheten. Ska ha en sådan där snubbe från Telgebostäder på besök imorgon då jag framfört lite klagomål på diverse saker ;).

Dock först av allt så är det träning som gäller 06:45. Vi ska gå på ett så kallat MRL pass vilket innebär Mage Rumpa Lår. Tycker det låter helt perfekt :D. Känns dock så värdelöst nu när man snarare ser fetare ut då magen är öm och svullen till max, ser typ gravid ut :(. Men sen när de gått över kanske man kan se lite "fittare" ut. För det är "fitta" som vi har som mål att bli till sommaren!

Nu är vi äntligen av med den sista kattungen med, eller kanske inte riktigt av med den men den är betald iaf. Tjejen som ska ha Frans är dock borta på semester men hon ska hämta henne den 4 februari. Och hur mkt jag än tycker om den lilla rackaren så ska det faktiskt bli skönt med lite lugn och ro. Om inte annat så kommer pissnisse garanterat uppskata det hela :).

Nej, nu ska jag fortsätta städa, sen ska jag ta och sova så jag faktiskt vaknar av ringklockan imorgon bitti.




God natt alla!


Puss/Eve


Tisdag 26/1-10 Smärtskala:5

God kväll!

Idag har jag varit riktigt duktig. Först har jag jobbat mellan 9-18.30, fick gå lite tidigare till bussen så jag han hämta ut mina beställda tabletter på apoteket. Där träffade jag Suss och vi tog en lite snabb vända på stan precis innan alla affärerna stängde. Jag lyckades på denna tiden shoppa på mig en bikini. Mina bikinis har ju helt spårlöst försvunnit någonstans?!. Sen gick jag hem, åt en ordentlig middag som bestod av tacos och sen har jag tvättat, dammsugit och skurat. Hur bra är inte det ? :D.

Nu ska jag ta och packa iordning min träningsväska tills imorgon bitti. Är träning 06.30 med Lisen och Carro som gäller. Inga undantag!





                                                          





Natti natti allihoppa!

Puss/E

Måndag 25/1-10 Smärtskala:5

God morgon alla morgonpigga ;)

Idag är det måndag, och jag hatar måndagar! Fanns en gång i tiden då jag faktiskt älskade måndagar, men då var jag även ledig måndagar. Måndagar innebär en nästan 12 timmars arbetsdag, och det är då allt annat än kul vill jag lova. Dock idag så var Carro snäll och kör från nio så jag kan börja 12. Sitter nämligen och väntar på en röris som ska fixa min ducsh idag. Men vart är han?? Han skulle komma någon gång mellan 9-10 men ingen röris ännu.. Får väl vänta ett tag till innan man ringer TB och klagar :). Är så otroligt trött på min dusch nu, först blir det varmt, sen kallt, sen jättevarmt sen iskallt osv osv. Skapligt irriterande att duscha i det.

I lördag var jag Lisen och Davve hemma hos Carro och drack vin och dansade, haha. Blev en jättetrevlig och lyckad kväll. Sådana hoppas vi på flera av.

Hade så fruktansvärt ont i ena sidan av magen igår, alltså ingen vanlig endovärk utan något helt annat. Sen var man bakis för den delen med så man hade lika gärna kunnat skippa den där söndagen ;).

Å idag åkte min älskling hem till Uppsala :(, jag Hatar när han åker!! Sakna Sakna Sakna...

Idag på morgonen när jag klev upp såg jag till min stora förtjusning att två stycken blommkrukor med tillbehörande innehåll låg utspritt över hela golvet. Känns så kul att jag måste köpa nya krukor och blommor varannan vecka för att mina kära små älsklingar tycker att det är så otroligt kul när krukorna åker i golvet och man kan raca runt i all jord längs hela golvet. Hm.

Nää, nu ger jag upp. Ska ta och ringa TB och kolla vad dem pysslar med.

Ha en jättebra dag allihoppa och fortsätt kämpa alla endovänner!

Massor med Kramar/Eve

  

Lördag 23/1-10 Smärtskala:3

Hej Hopp!

Nu var det snart en månad sedan jag skrev sist. Var inne på min statestik och såg hur många som är inne och läser den här bloggen och måste få säga att jag nu skäms. Ska genast ta tag i det här igen och börja skriva i den igen.

Har varit en otroligt hektisk period nu på jobbet under julen och all rea, känns så otroligt skönt att det äntligen är över. Har varit en ganska jobbig period smärtmessigt med, men antar att det hänger ihop med att det varit mer stressigt. Nu när det lungnat ner sig lite känns det mycket skönare.

Har precis påbörjat en ny "behandling", har börjat att äta två minipiller istället för ett som man i vanliga fall ska äta. Detta för att försöka att få bort mensen helt. Jag hoppas verkligen att det ska fungera.

kväll ska vi hem till Carro och dricka vin, ska bli trevligt :).

Jag Lisen och Carro har startat att gymma med, måste få säga att det faktiskt är ganska kul. Det jobbiga är väl då att gå upp kl. 06.00 men man känner sig skapligt duktig efter.

Nu ska jag och Davve iväg till Subway för lite lunch =)


Ha det så bra allihoppa, och kämpa på alla!

Kramar/Evelina


RSS 2.0