söndag 29/11-09 smärtskala: 2

Hej!

Jag hatar verkligen söndagar av någon konstig anledning?.. Kanske för att jag vet att det är måndag imorgon och att jag hatar dom ännu mera, det är verkligen inte kul att jobba 9-20.30, blä!
Har hållt på och målat lägenheten halva helgen, började lite smått tröttna på den lila färgen så nu blire vita väggar igen. sitter just nu hemma hos mamma och pappa och insåg just att jag inte ens satt upp en enda ljusstake, KATASTROF! Måste fixas såfort jag kommer hem :).

Idag har vi varit på julmarknad i Sigtuna, mycket mysigt och trevligt. Förstår inte varför alla klagar på den här tiden på året? Det är ju ändå den mysigaste tiden som finns :D!

Imorgon börjar Davve sitt nya jobb i uppsala , vilket innebär att han åker till Uppsala ikväll, ush :(, kommer inte få träffa han förns på fredag, lååång tid jö :(.  Men dessto mysigare blir det då :).

Funderade på om man skulle ta och skaffa sig en julgran iår? Katterna lär ju riva ner den som vanligt, men ändå. En jul utan julgran funkar ju bara ínte.. Kanske ska knycka en ikväll? :P.. Haha


Nej, nu ska jag passa på å mysa med min älskling innan han åker!

Ha det så bra allihoppa!


Puss o kram/Eve

Fredag 20/11-09 Smärtskala: 3

Hej hopp!

Idag har jag varit och köpt målarfärg, kul va? :). Så nu ska det bli vitt i mitt vardagsrum , just nu är det lila :P.. Möjligt att taket ska få sig en sväng färg med då jag råkat måla lite lila där med... Så om någon känner sig manad är ni hjärtligt välkomman att komma hit å måla lite i helgen!

Ikväll ska vi iväg till mamma och pappa och äta middag, min kära syster kommer hem från London idag och jag hoppas hon har en stor present med sig till mig ;).

Våra små kissekattbebisar börjar bli sååå otroligt söta, nu kommer det bli sådär svårt igen att ge bort dom :'(.. Nej usha sånt tycker jag inte alls om!!

Nej nu ska jag ta å fixa lite innan vi ska åka =)..

Hoppas alla får en kanonkväll!

Kram/Eve

Torsdag 19/11-09 Smärtskala: 3

Äntligen börjar jag må bättre , vaknade imorse helt feberfri, känns otroligt skönt :)!

Imorse smet min älskling iväg på en liten hemlig tripp på stan och kom hem med en sådan här till mig.. så sött!



Det är en paketkalender med 24 st paket i, helt underbart.. Får en att känna sig som 3 igen, haha :)..
Sitter och tittar på förlossningskliniken, ser riktigt läskigt ut men när bebisen väl är ute kan man ju inte låta bli att gråta, haha så underbart :)..

Nu ska jag ta och laga ihop något att äta, sen blir det dax att tvätta, jippie!!

Ha det så bra!

Puss/Evelina

Onsdag 18/11-09 Smärtskala: 4

Hej hopp!

Har legat med feber sen i söndags men börjar smått bli lite bättre, verkligen hatar att vara sjuk.. Man bli som tre år igen..

Snart är det bara en vecka kvar tills jag å Millan ska till ullared och shoppa loss, haha. Vi ska ta någon slags pensionärsbuss klockan 6 på morgonen och ska vara tillbaka klockan 24,00 på natten.. Haha lär ju bli ett äventyr bara det i sig :).

Sitter och tittar på kvällsöppet på 4.an. vilken kärring från S som helt seriöst tycker att det är feö av Viktoria att använda en väska av den lite dyrare sorten.. Helt stört!!??, vad tusan är det för fel med det? åå blir så irriterad!

Men men, nu kom min älskling hem :)!

Ha det så bra allihoppa

Puss/Eve

Söndag kväll 8/11-09 Smärtskala: 7 -Helvete!!

Ush fy å fyfasiken! Vaknade imorse och var skapligt förkylld men var inte allför farligt så rörde mig mot jobbet.
Var en skapligt fartfylld dag så det gick väldigt snabbt, mycket trevliga och glada kunder för att vara söndag så dagen so far var helt ok :).

Dock runt 17 tiden brakade h*lvetet lös, fick sådana äckliga smärtor så det fanns inte!. Davve kom och hämtade mig från jobbet och sen åkte vi hem till mamma och pappa för att äta middag. Bilresan hem var hemsk trots att den varade i 5 minuter, alla hål i vägen känndes som 1000 knivhugg innuti mig. Den första timmen innan smärtstillande mediciner ens gav någon effekt var ett rent helvete.. Nu är vi hemma å jag sitter halvt drogad i soffan , nöjd för att det inte är totalt lika farligt som för 5 timmar sen och att jag faktiskt kan sitta ner utan att tro att jag ska dö.

Jag hatar det här, ena studen mår man som om inget har hänt, man glömmer nästan bort hur hemskt det är att leva med endometrios,  man har lärt sig leva med den.. Tror man.... Andra stunden blir man inte bara påminnd utan man försöker leva med h*lvetet och vetskapen om att det inte finns något man kan göra, förutom att ta de där tabbletterna och hoppas på att dom bedövar lite av smärtan och bara be om att det ska sluta.

Nu ska jag ta en tablett till och hoppas på att jag kommer få sova nån timme inatt..

Welcome to my life!


/Evelina



Måndag 2/11-09 Smärtskala:3

Hej hopp!

Titta så duktig jag varit och inte uppdaterat på över en vecka, såhär fick det ju inte bli.. Skärpning!

Villket fall så har jag haft en helt underbar helg tillsammans med Sess och Mikkis i E-tuna.
Tanken var att vi först skulle till en inflyttningsfest men pga. att vi råkade lokalisera oss lite fel (eller så var det väl jag som råkade lokalisera oss lite fel, men iaf) så blev vi väldigt sena till Mikkis så vi fastnade hos henne fram tills det var dags för utgång. Väl framme vid Harrys så var det lååång kö så Mikkis föreslog ett ställe som jag eller Sess aldrig varit ute på. Nåväl väl framme vid stället som för övrigt kallades "Raw" så möttes vi av en rejäl blandning av folk. Väl inne så flummade det runt en massa folk och det spelades en hel del reggea musik, och då började vi lägga ihop ett och ett.. Ett reggea party var det iallafall och folk kanske var liiiite påverkade av något annat än alkohol, haha då blev det genast lite klarare varför polisen var där med :) . Nån timme efter ankomsten till Raw kom Mikkis kompisar förbi och det hela slutade med en kycklingtallrik med ris på det lokala pizzafyllehaket :).

Mycket lyckad helg!

Nej nu ska jag ta och äta..

Ta hand om er!

Kram/Eve

RSS 2.0