Onsdag 16/12-09 Smärtskala: 7, CRAP!

Hej,

Ush vilka dagar det varit här i början på denna vecka, helt galet. I måndags brakade våra datorer sönder i kassan, visade sig att det hade blivit lite överspänning när vi drog igång våra värmefläktar. så sammanlagt sumpade vi 4 st datorer, bra jobbat!. Förutom att sumpat 4 datorer så blev det allmän kaose när man skulle stå och skriva manuella kvitton halva dagen för att sedan slå in allt i systemet..

I tisdags var det full rulle, började få rejält ont i magen                                         

Idag var saken inte bättre på morgonen, hade lite halvsvårt att ta mig upp ur sängen så blev dessutom sen till jobbet.. Det hela la sig sedan till förmiddagen och det hela höll i sig, tills nu på kvällen då hela j*kla helvetet bröt löst. Så nu är man halvt drogad av äckeltabletterna å ja, kan inte alls sova, mår äckligt illa å yrar som tusan!

"Endometrios är en godartad sjukdom som inte leder till döden men den leder ofta till svåra livslånga
smärtor"



Funderar starkt på att gå ut och ta en promenix kanske? Kyla kanske typ kan hjälpa?
Synd bara att man bor i en galen stad där man kanske inte riktigt är smartast i stan om man går ut själv nu? Tål att funderas på!



Hade fått ett litet halvroligt mail idag på nån kurs från typ själens krigare eller något sånt, där en viss Kjell hade föklarat något med tankar som lixom lät tänkbart. Han syftade på att vi ska styra våra egna tankar och inte låta våra tankar styra oss, är ni med?
Så om ni tänker att något är tråkigt, så kommer det att bli tråkigt. Men om ni istället tänker er det hela som roligt så kommer det kanske inte bli roligt men iallafall lite roligare. Ens tankar tenderar att bli verkliga på något vänster.
Hm, lät först som något hokus pokus men kanske stämmer det? jag menar, det är ju bara vi själva som väljer våra egna tankar. Varför skulle vi då inte kunna välja om dem ska bli posetiva eller negativa? Han kanske är lite smart iallafall då, den där Kjell :)


Nää ni, nu ska jag ta och prata lite med Mikan och sedan kämpa vidare!

/Eve





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0